Professzionális belsőépítészeti megoldások

Tervezés
Exkluzív ingatlanok belsőépítészete

ImageSzakképzett, tapasztalt, belsőépítészet iránt elhivatott tervező csapatunkkal vállaljuk exkluzív lakóingatlanok belső kialakításának megtervezését az Ön ízlésvilága és anyagi lehetőségei szerint, legyen szó új építésű vagy akár felújítandó lakásról, családi házról.

Elsődleges szempont tervezői munkánk során a kiemelkedő minőségű és megjelenésű lakótér megteremtése, a funkciók összehangolása, egyedi belsőépítészeti szerkezetek és bútorok megtervezése, amelyek Önt és családját szolgálják hosszú éveken át.

 
Belsőépítész tervező megbízása - felesleges luxus?

ImageEgy új lakás kialakításánál nagy összegeket költünk arra a lakótérre melyben élni, kikapcsolódni fogunk, alkalom adtán vendégül fogjuk látni barátainkat, családtagjainkat.

A beltér minőségét nem a megvásárolt anyagok ára, mennyisége, minősége határozza meg elsősorban, hanem, hogy ezeket milyen módon alkalmazzuk!

Igen egyszerű és olcsó anyagokból is lehet ötletes, tartós, praktikus és hangulatos otthont kialakítani egy megfelelő ötlet köré felépített esztétikai és műszaki tartalommal azonban a megfelelő műszaki ismeretek hiányában ez nem ritkán költségesebb és kevésbé harmonikus megoldásokat szül.

 

Egyszerű analógiával élve a legjobb alapanyagok felhasználása nem feltétlenül jelenti azt, hogy finom lesz az az étel amit főzünk belőle, vagy éppen kényelmes és testreszabott lesz az az öltöny vagy ruha amit varrunk belőle, a végeredmény sikerességéhez az is szükséges, hogy ezt hogyan s miként tesszük.

 
Életterünk: az otthon

ImageSzinte mindenki ért a belső terek kialakításához, hiszen belső terekben nőttünk fel, belső terekben élünk ám ezek zöme intuitív alapon alakult ki. A valóság azonban az, hogy szinte minden esetben jelentős fejlődést tud hozni egy külső, tapasztalt, hozzáértő szem.

Az életben, ha nem versengünk egy profi szakács szakértelmével, egy orvos gyógyítás iránti elhivatottságával, vagy éppen egy autógyártó cég tapasztalt mérnökeivel, miért tennénk pont ezt az otthonunk kialakításánál?

 
Kereskedelmi ingatlanok belsőépítészete

ImageLegyen szó üzlethelyiségről, étteremről,autószalonról, vagy akár irodáról, tervező csapatunk nem ismer lehetetlent!

Célunk, hogy az általunk tervezett kereskedelmi ingatlanok maximálisan kiszolgálják az értékesítés, vendéglátás szakmai és funkcionális hátterét, ám ugyanakkor a vevők felé kompromisszummentes minőségérzetet sugározzanak, mely reprezentatívan képviseli vállalkozását, cégét.

Tervezés során mindig törekszünk a tökéletes funkcionalitás szem előtt tartása mellett az ésszerű, professzionális műszaki megoldásokat felvonultató minőségi belsőépítészet megteremtésére.

 
Kiállítási, rendezvény standok tervezése

ImageKiállítások, rendezvények tervezésénél a legfontosabb szempont, a megfelelő, kiállító igénye szerinti megjelenés megálmodása, mely emlékezetessé teszi a találkozást leendő ügyfelei számára.

Kreatív csapatunkkal megalkotjuk, megtervezzük a kívánt látványt és térérzetet, hogy a lehető legtöbb ötletet és élményt sűrítsük a kiállításon rendelkezésre álló térbe.

 
Látványtervezés

ImageMegmutatjuk Önnek a jövőt!

Professzionális számítógépes és szakmai háttérrel rendelkező látványtervező csapatunk nem ismer lehetetlent.

A számítástechnika elképesztő lehetőseit kihasználva zavarba ejtően élethű látványterveket, animációkat készítünk, melyekkel segítünk Önnek elképzelni az elképzelhetetlent.

Legyen szó saját csapatunk terveiről vagy akár az Ön csapata, cége ingatlanfejlesztési terveiről, pályázati tervekről, segítünk megjeleníteni elképzeléseit.

A határokat Ön képzelőereje szabja meg!

 
Egyedi bútorok tervezése

ImageNapjainkban szinte korlátlan mennyiségben állnak rendelkezésre ötletesebbnél ötletesebb bútorcsaládok, melyek sok esetben teljes mértékben kielégítik igényeinket, ám előfordulhat, hogy a maximális kihasználhatóság, egyedi méret vagy megjelenési igény, különleges beépítési mód, egyedi bútorok alkalmazását indokolják.

Ez nem jelenti feltétlenül az ár emelkedését, hiszen a választék szinte korlátlan! A több száz -féle laminált bútorlap valamint több tucat valódi fa furnéros bútorlap közül minden bizonnyal mindenki megtalálja azt a fatípust vagy színt, amely legjobban illeszkedik egyéniségéhez.

 
Egyedi bútorok - a költséghatékonytól az exkluzív megjelenésig

ImageLaminált bútorlapokból vasaltatoktól függően különböző árkategóriájú bútorok készíthetők, legyen szó költséghatékony megoldásról, egy középkategóriás, minden igényt kielégítő időtálló konyháról, vagy akár a leg exkluzívabb anyagokat és megoldásokat felvonultató álomkonyháról.

Amennyiben exkluzív megjelenést, prémium minőséget szeretne otthonába bevinni több tucat valódi fa furnér és pácolási mód közül válogathatunk legyen szó hazánkban őshonos fafajtákról vagy akár ritka trópusi fajtákról.

 
Elsődleges szempont: a minőség

ImageEgy dologban nem ismerünk azonban kompromisszumot, és az a tervezési minőség.

A bútor értékét nem csak a felhasznált anyagok mennyisége és ára szabja meg, hanem az a végiggondoltság és hozzáadott érték, mely valóban szakértelmet igényel!

Az általunk tervezett bútoroknál figyelembe vesszük az Ön igényeit, ízlésvilágát, valamit a bútoriparban jelen levő ám sokak által kevéssé ismert és alkalmazott tervezési alapelveket, melyek alkalmazásával tökéletesen funkcionáló, testre szabott bútoregyütteseket, használati-tereket kapunk, legyen szó konyháról, beépített szekrényről, vagy bármilyen bútorról.