Professzionális belsőépítészeti megoldások

Egyedi bútorok tervezése
Egyedi bútorok tervezése

ImageNapjainkban szinte korlátlan mennyiségben állnak rendelkezésre ötletesebbnél ötletesebb bútorcsaládok, melyek sok esetben teljes mértékben kielégítik igényeinket, ám előfordulhat, hogy a maximális kihasználhatóság, egyedi méret vagy megjelenési igény, különleges beépítési mód, egyedi bútorok alkalmazását indokolják.

Ez nem jelenti feltétlenül az ár emelkedését, hiszen a választék szinte korlátlan! A több száz -féle laminált bútorlap valamint több tucat valódi fa furnéros bútorlap közül minden bizonnyal mindenki megtalálja azt a fatípust vagy színt, amely legjobban illeszkedik egyéniségéhez.

 
Egyedi bútorok - a költséghatékonytól az exkluzív megjelenésig

ImageLaminált bútorlapokból vasaltatoktól függően különböző árkategóriájú bútorok készíthetők, legyen szó költséghatékony megoldásról, egy középkategóriás, minden igényt kielégítő időtálló konyháról, vagy akár a leg exkluzívabb anyagokat és megoldásokat felvonultató álomkonyháról.

Amennyiben exkluzív megjelenést, prémium minőséget szeretne otthonába bevinni több tucat valódi fa furnér és pácolási mód közül válogathatunk legyen szó hazánkban őshonos fafajtákról vagy akár ritka trópusi fajtákról.

 
Elsődleges szempont: a minőség

ImageEgy dologban nem ismerünk azonban kompromisszumot, és az a tervezési minőség.

A bútor értékét nem csak a felhasznált anyagok mennyisége és ára szabja meg, hanem az a végiggondoltság és hozzáadott érték, mely valóban szakértelmet igényel!

Az általunk tervezett bútoroknál figyelembe vesszük az Ön igényeit, ízlésvilágát, valamit a bútoriparban jelen levő ám sokak által kevéssé ismert és alkalmazott tervezési alapelveket, melyek alkalmazásával tökéletesen funkcionáló, testre szabott bútoregyütteseket, használati-tereket kapunk, legyen szó konyháról, beépített szekrényről, vagy bármilyen bútorról.