Professzionális belsőépítészeti megoldások

Kivitelezés
Lakóingatlanok kivitelezése

ImageTervező hátterünkkel szoros együttműködésben tapasztalt kivitelező csapatainkkal vállaljuk lakások, családi házak belső tereinek kialakítását, a bontástól a kulcsrakész átadásig.

 

 
Lakásfelújítás

ImageVállaljuk felújítandó lakások belsőépítészeti kialakítását legyen szó apró felújításról, egyedi bútor gyártásáról vagy akár komoly tapasztalatot és műszaki felkészültséget igénylő falmozgatással járó komplett átalakításról.

Megszervezzük és a lehető legrövidebb idő alatt lebonyolítjuk az Ön által megrendelt átalakítási projektet a legjobb minőségben, úgy hogy önnek ezalatt nincs gondja az építkezéssel, végezheti saját munkáját, kikapcsolódhat.

 
Kereskedelmi ingatlanok kivitelezése

ImageRohanó világunkban a legfontosabb szempont a kereskedelmi ingatlanok kialakításánál az idő és a költséghatékonyság a minőség megtartása mellett.

Vállaljuk kereskedelmi ingatlanok belsőépítészeti kialakítását legyen szó üzletházakon belül elhelyezkedő egyedi házirendhez való alkalmazkodást és fokozott szervezést igénylő munkafolyamatokról, vagy akár más területen fekvő ingatlanról.

Minden területen professzionális, összeszokott alvállalkozókkal, szervezetten végezzük az elvállalt megbízást, a lehető legmagasabb minőségi követelmények betartásával.

Elégedett ügyfeleink egyre gyarapodó száma önmagáért beszél.

 
Egyedi bútorok gyártása

ImageTöbb professzionális asztalos műhellyel együttműködésben vállalunk bármilyen épület- vagy bútorasztalos munkát, legyen szó lakóingatlanokról, egyedi konyhák, gardróbok, egyéb bútorok gyártásáról, vagy tolóajtók, ajtók, ablakok, egyedi asztalos szerkezetek gyártásáról.

Vállaljuk továbbá éttermek, üzlethelyiségek, irodák, szórakozóhelyek, és egyéb kereskedelmi létesítmények asztalos bútorainak és szerkezeteinek legyártását igény szerinti minőségű alapanyagok felhasználásával a lehető legmagasabb gyártási minőségben, rövid határidővel.

 
Kiállítási standok kivitelezése
ImageLegyen szó hazai vagy külföldi kiállításról, rendezvényről, kiállítások építésére szakosodott csapatunk Barcelonától Athénig évi több tucat külföldi és hazai megrendelést teljesít sikerrel, határidőre. Nem ismerünk lehetetlent, forduljon hozzánk bizalommal!