Professzionális belsőépítészeti megoldások

Magunkról
A Cooper Design

ImageA Cooper Design tervező és kivitelező Kft. 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy az  egyetemi szintű építészeti, belsőépítészeti tudásunk, belsőépítészeti kivitelezésben szerzett művezetői, projektmenedzseri tapasztalataink és kapcsolatrendszerünk új  minden eddiginél hatékonyabb egységgé kovácsoljuk.

Cégünk magja egy tervező végzettségű, belsőépítészet iránt elhivatott csapat, melynek tagjai kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkeznek belsőépítészeti tervezés és kivitelezés, építészeti és belsőépítészeti látványtervezés, webdesign, grafikai tervezés valamint kiviteli terv készítés terén.

 
Küldetésünk
Professzionális, teljeskörű belsőépítészeti megoldások, tervezéstől kulcsrakész átadásig.
 
Irodánk

Új irodánk címe: 1112 Budapest, Kánai út 3/a - DESIGNWORKS

 
Összetett kivitelezői profil

ImageKivitelezői profilunk összetett. Iparáganként a szakterületükre specializálódott, tapasztalt és elismert alvállalkozóink saját, magas színvonalon felszerelt műhellyel  és gépparkkal rendelkeznek.

Kivitelezési projektjeink gördülékeny és kompromisszummentes minőségű lebonyolításánál elengedhetetlen szempont a jó ismeretség, egymás munkájának a segítése és tiszteletben tartása, valamint a megszokott és elfogadott menedzsment és műszaki vezetés.

Belsőépítészeti tervezésben és kivitelezésben nem ismerünk akadályokat!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Cooper Design Csapat